Belangrijke informatie over uw apotheek – Apotheek De Groene Wijzend – Blokker

Belangrijke informatie over uw apotheek

We willen u graag op de hoogte brengen dat wij woensdag 07 februari overstappen op een nieuw computersysteem.

Wat betekent dit voor u?

  • Op woensdagmiddag 07 februari verzoeken wij u vriendelijk om vanaf 12.00 uur alleen naar de apotheek te komen voor spoedrecepten en zaken die echt niet kunnen wachten. De apotheek is natuurlijk de hele dag telefonisch bereikbaar maar we kunnen een beperkte tijd niet gebruik maken van het computersysteem.
  • Heeft u medicatie besteld of wilt u nog iets bestellen? Het zou dan heel fijn zijn als u dat al vóór woensdag 7 februari zou willen komen halen. Kan het wachten? Dan is het fijn als u het vanaf vrijdag 9 februari zou kunnen komen halen.

Waarom deze overstap?

  • Het nieuwe systeem sluit beter aan bij een groot aantal van de apotheken en huisartsen in onze omgeving, dit maakt communiceren makkelijker en sneller.
  • Deze verandering is bedoeld om het werk binnen de apotheek efficiënter en papierloos te maken. Het maakt papierloos werken mogelijk en dat is natuurlijk beter voor het milieu.

Wij zullen ons uiterste best doen om de conversie zo soepel mogelijk te laten verlopen en wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en geduld.

Met vriendelijke groet,
Team Apotheek De Groene Wijzend